Livrarea produselor

Expedierea produselor se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand Duminica si Sarbatorile Legale, cu exceptia produselor care au mentionat un alt interval de livrare.

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

  • Livrare la domiciliu: 25 lei
  • Ridicare din Easybox: 19 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de minim 450 lei

SC BEAUTYVERSE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

 

Metode de plata

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor comandate poate fi achitata curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dvs.

 

Online prin Card Bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA MobilPay.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca NETOPIA MobilPay nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.