Termenii si conditiile de pe aceasta pagina stabilesc termenii legali care se aplica utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.glamlure.ro si se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de pe site.

Termenii si conditiile de pe aceasta pagina se completeaza cu restul termenilor si conditiilor de pe website dar si cu legislatia romaneasca in vigoare. Folosirea acestui site implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor specificati pe pagina web. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile fara o notificare prealabila.

 

1) Urmatorii termeni se interpreteaza astfel:

glamlure.ro – platforma de tip magazin online si marketplace, detinuta de SC BEAUTYVERSE SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu Cod Unic de Inregistrare 47002997, nr. reg. com: J17/1909/2022

FURNIZOR/VANZATOR – orice persoana juridica ce isi comercializeaza produsele prin intermediul glamlure.ro

CLIENT – poate fi orice persoane fizica care are peste 18 ani sau o persoana juridica ce isi face un cont pe glamlure.ro si plaseaza o comanda, care este confirmata ulterior de Furnizor

UTILIZATOR – orice persoana cu varsta de peste 18 ani care navigheaza pe glamlure.ro, chiar daca nu plaseaza nici o comanda

CONTRACT – orice comanda plasata echivaleaza cu un contract de vanzare cumparare, dupa ce comanda este acceptata de Furnizori

Atunci cand termenii de mai sus sunt folositi pe glamlure.ro, au semnificatia data mai sus. Puteti identifica acesti termeni definiti anterior prin faptul ca incep cu majuscule. Cand ne referim la “noi”, intelegem Glamlure.

 

2) Termeni generali

Glamlure este un magazin online de tip marketplace, detinut de SC BEAUTYVERSE SRL. Pretul produselor se poate schimba fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Odata plasata si confirmata o comanda, pretul final al acesteia nu se mai poate modifica fata de Clientul care a plasat comanda respectiva.

Notificarea primita de catre client, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea acesteia. Aceasta notificare se poate face electronic (email) sau telefonic.

Pretul de vanzare al produselor este cel afisat pe glamlure.ro. Acesta contine toate taxele, cu exceptia taxelor de curierat. El poate fi modificat oricand, fara o notificare prealabila. Clientii vor plati mereu preturile existente pe site la momentul plasarii produselor.

 

3) Continutul site-ului

Informatiile prezentate pe site (text, grafica, logo-uri, pictograme de butoane, imagini, clipuri video etc) nu pot fi folosite decat in scopul informarii Utilizatorilor si Clientilor glamlure.ro. Acestea nu pot fi folosite in alte scopuri fara acordul scris al SC BEAUTYVERSE SRL. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Acestea nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel de document sau material.

Fotografiile realizate sau editate de Glamlure nu pot fi preluate sau utilizate in nici un scop de terte parti, fara acordul scris al SC BEAUTYVERSE SRL.

Folosirea fara drept a acestor informatii (continut) atrage raspunderea juridica, de natura civila sau penala, dupa caz. Nu se pot extrage sau refolosi in mod sistematic parti din site sau continut, fara acordul scris al SC BEAUTYVERSE SRL.

Descrierile produselor sunt realizate de catre Furnizori. Acestia isi asuma veridicitatea informatiilor.

Glamlure nu se face responsabil pentru posibilele diferente de culori intre cele afisate pe monitorul/ dispozitivul Clientilor/Utilizatorilor si cea a produselor.

 

4) Despre frauda

Va fi considerata tentativa de frauda orice incercare a unei persoane de a accesa datele personale ale unui utilizator, de a modifica continutul site-ului glamlure.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul.

Va fi considerata frauda orice accesare nelegitima a datelor personale ale unui utilizator, modificarea neautorizata a site-ului glamlure.ro sau afectarea performantelor server-ului pe care ruleaza site-ul.

Fraudele si tentativele de frauda vor fi pedepsite potrivit legislatiei penale in vigoare, iar partile prejudiciate pot cere in instanta repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, dupa caz.

 

5) Despre comenzi si plata

Clientul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, acesta trebuie sa completeze corect si integral datele necesare livrarii si facturarii.

Inainte de a finaliza comanda, Clientul va trebui sa aleaga o metoda de plata.

Prin plasarea comenzii, Clientul se obliga sa furnizeze toate datele necesare livrarii produselor comandate si sa efectueze plata, care este compusa din pretul total al produselor comandate si taxa de curier, in cazul in care transportul nu este oferit gratuit.

Dupa ce notificam Clientul despre livrarea comenzilor, acestea vor fi livrate de firmele de curierat la adresa mentionata in Comanda.

Expedierea produselor se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand Duminica si Sarbatorile Legale, cu exceptia produselor care au mentionat un alt interval de livrare.

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

  • Livrare la domiciliu: 25 lei
  • Ridicare din Easybox: 19 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de minim 450 lei

SC BEAUTYVERSE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

 

Metode de plata

– Ramburs (cash) la livrarea coletului

– Online prin Card Bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA MobilPay.

 

6) Returnare produse

Produsele cumparate de la SC BEAUTYVERSE SRL pot fi returnate in urmatoarele situatii:
1) Produsul pe care l-ati primit nu este conform cu specificatiile de pe website-ul nostru
In acest caz puteti cere inlocuirea produsului cu unul conform (daca exista in oferta noastra) sau puteti cere rambursarea contravalorii. De asemenea, se poate agrea sa primiti un alt produs, urmand sa platiti diferenta de pret (daca produsul inlocuitor este mai scump decat cel comandat initial), respectiv sa vi se ramburseze diferenta (daca produsul inlocuitor este mai ieftin decat cel comandat initial).

In acest caz, clientul trebuie sa returneze produsul, costurile de returnare si de transport vor fi suportate de SC BEAUTYVERSE SRL , daca se utilizeaza acelasi curier cu care a fost expediata initial comanda respectiva.

 

2) V-a fost livrat din greseala alt produs decat cel comandat
Va rugam sa returnati cat mai rapid produsul, pentru a putea fi inlocuit cu cel corect. Daca produsul dorit de dvs. nu mai exista in oferta noastra puteti sa cereti rambursarea integrala a contravalorii.

Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor (daca este cazul) vor fi suportate de SC BEAUTYVERSE SRL , daca se utilizeaza acelasi curier cu care a fost expediata initial comanda respectiva.

 

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc. In cazul in care luati in considerare returnarea produsului comandat, asigurati-va ca acesta nu este desigilat sau utilizat.

Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014, exista pentru a-ti permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita.

 

7) Forta majora

Furnizorii isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in cazul in care acestea nu pot fi onorate din motive independente de acestia, cum ar fi conditiile meteo nefavorabile, epidemiile, protestele etc.

Fiecare parte are dreptul sa notifice cealalta parte despre incetarea de plin drept a Contractului, in cazul in care in termen de 15 zile, unul dintre evenimentele de la punctul anterior nu inceteaza. In acest caz, nici una dintre parti nu ii poate pretinde celeilalte plata daunelor-interese.

 

8) Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti, Utilizatori sau Furnizori si Glamlure va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care litigiul nu se poate solutiona pe cale amiabila, acesta va fi solutionat de instantele competente.

In instanta, litigiile vor fi solutionate dupa legislatia romaneasca.